dimecres, 26 d’octubre de 2011

Xarop de fumXarop de fum 


indicacions:


Especialment per mal de caps de parella, estrenyiments de idees, atacs de gelosia, dolors de separació, mal d'orella per escoltar  molt sovint els consells del amic que no ho és tan, ansietat hipotecària, preocupació de  feina, nerviosisme de cap de setmana, mandra del dilluns, vertigen de vacances amb família de segon grau, calfreds per l'arribada de les festes nadalenques, migranya per dubtes a l'hora de comprar el regal a la parella, mal de coll per haver-nos empassat el que hauríem d'haver dit, vista cansada per mirar massa lluny i no veure el que tenim tan a prop, insomni per el que em dit sense pensar. 
I sobretot pels afectats per la malaltia de la infelicitat.
Posologia:


Administrar un cop al dia, abans d'anar a dormir.
És recomana fer un sopar lleuger, un caldo de verdures, si poden ser del hort de casa, una infusió ,una cullerada sopera del xarop i bona nit.


Ingredients:


Fum de castanyer barrejat amb mel de mil flors, un polsim de boira de la muntanya del somriure, una mica de l'aigua del llac de la sort, un encanteri   del mag del turó de dalt,  una gota de rosada, extracte d'amanita muscaria per somiar que tot és possible, dos grams de felicitat i l'ingredient principal que és troba al lloc més amagat de dins nostre; la sinceritat.
nota :
Degut a les retallades aquest medicament no pot ser administrat per la Seguretat Social.
Però és igual, tampoc us el receptarien.

Tingueu salut.8 comentaris:

 1. Em pots passar el mail del mag del turó.......es per quedar, per el tema de l'encanteri....:-)

  ResponElimina
 2. Ens l'haurem de fabricar nosaltres mateixos... és una bona recepta!

  Bona nit, Pep

  ResponElimina
 3. Si en tens una ampolleta, a mi m'aniria d'allò més bé. Trobo que fer-me'l em costaria massa: els dos grams de felicitat em costaria molt de trobar-los.

  ResponElimina
 4. Em sembla que aquest xarop ens aniria bé a molts i moltes que tenim algun símptoma d'aquests...i a més, és fàcil de prendre. El problema potser el tindrem per aconseguir alguns ingredients, tret del de la sinceritat, que no sempre l'utilitzem.
  No has pensat a posar una paradeta? em sembla que tindries força compradors. Però segurament si ens el fem nosaltres, el sol fet de buscar aquests ingredients , farà que desapareguin els símptomes...
  Bon cap de setmana i bona salut,
  M. Roser

  ResponElimina
 5. et birlo la recepta
  mai se sap...

  salut!!

  ResponElimina
 6. ep..
  no deu pas tenir contraindicacions no??

  ResponElimina
 7. Per un moment he pensat
  en la ratafia de Santa Coloma de Farners.
  Que també diuen que te propietats curatives.
  Pro m'agrada molt mes aquesta recepta,
  i crec que a tots, malalts o no,
  podrien prendre de tan en tan.

  ResponElimina